dinsdag 27 december 2011

Gewonnen en cadeautjes

Vlak voor de kerst won ik een give-away bij haar. Ze heeft een erg leuke website vol inspiratie en leuke haak-ideeen. Mijn cadeautje kwam al de volgende dag. Het zat in een mooi paars polka-dot zakje met een begeleidend kaartje met een geluksvogel erop. Hoe toepasselijk, de gelukkige huismus is de geluksvogel die de ketting met vogel wint. De ketting is eigenlijk voor mijn dochters, maar ik vind hem zelf ook wel erg leuk.


Voor de kerst ben ik achter het naaimachine gekropen. Het resultaat zat in deze twee goudkleurige pakjes. Leuke versiering die kerstkransjes? Onze hond vond het voornamelijk lekker en heeft ze opgegeten, daarom liggen de pakjes hier niet onder de boom maar op tafel.

Met de handleiding van deze dame maakte ik deze tasjes, de beschrijving vind je hier.
In elke tasje stopte ik nog zo'n handig zakdoekenhoesje et voila, twee cadeautjes die in de smaak vielen bij moeder en zus.

Ook ben ik de afgelopen dagen in de weer geweest met dit. Helaas was ik al in de fase van in elkaar zetten toen bleek dat ik fout had gemaakt in de afmeting. Nu ligt het klaar om uit gehaald te worden en wordt de stof op de stapel restmateriaal gelegd. Wat ik er verder nog over kan zeggen de stof was erg leuk, een nadeel het rafelt ontzettend. Dit wordt dus een UFO eerder dan een WIP.

2 opmerkingen:

  1. Hoi hoi!, ik heb je blog gevonden en je pakketje is gister binnen gekomen. mooi net op tijd! blog je nog wel eens? groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey ,

    ik heb een bloemenstofje van jou gekregen via de lapswap van kirs bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen