woensdag 29 mei 2013

Op het blog was het stil maar de naaimachine niet

Het schrijven van een blog vraagt nog al wat inplannen, in ieder geval voor mij.
Het is de afgelopen tijd hectisch geweest hier maar er was toch telkens wat tijd om kleine projectjes te doen achter het naaimachine. Maar om ze dan ook weer op het blog te gooien dat kwam er dan weer niet van.
Daarom nu een kijkje in wat ik de laatste tijd zoal gemaakt heb.

De clutch zag ik bij Elisanna, zij heeft een patroon dat zo goed is. Ik maakte hem al twee keer eerder.
De clutches vulde ik met een zakdoekenhoesje volgens dit patoon van  sofilles, het is simpel en snel in elkaar gezet en geef zo'n pakje zakdoeken ook echt wat extra's.
Daarnaast gaat in ieder clutch ook nog een tea-wallet of te wel een thee-boekje. Een handig klein mapje waar je zelf je favoriete smaak thee in kan doen, zodat je die altijd en overal bij je hebt. Het patroon is van hier.

Het bovenste setje is voor een goede vriendin L, het tweede setje maakte ik in opdracht voor een goede vriendin E, die zelf de stofjes uitzocht en de derde was voor die zelfde vriendin E. Zij kreeg al eerder van mij een zakdoekenhoesje en theeboekje, van dezelfde stof als deze cluth.
Het bijzondere is dat zowel zij (vriendin E) en ik emotionele waardes hebben bij sommige stofjes, niet dezelfde stofjes maar wel dezelfde emoties. Hebben jullie dat ook emoties of gevoelens bij bepaalde stofjes?

Binnenkort een rokjes parade, want ook die kwamen met regelmaat onder het machine vandaan.

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. De ontvangster was er super blij mee.
      Vandaag zag ik bij Ikea een kinderdekbedhoes met soortgelijke uiltjes, jammer dat het er niet in volwassen maat is. Ik weet zeker dat ze het graag zou hebben.

      Verwijderen